Cartofi Coapte De Două Ori

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii de două ori coapte. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 315 calorii, 14g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, busuioc, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci la cuptor acoperit cu cârnați de mere de pui și mere și cartofi la cuptor acoperit cu pui cremă, Carne de vită cornată la cuptor cu varză Sotată și cartofi noi la cuptor, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. frecați cartofii. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Coaceți cartofii timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe o placă de tăiere.
Se lasă să se răcească 30 de minute. Feliați fiecare cartof pe lungime, tăind sfertul superior. Scoateți pulpa pentru a forma barca.
Puneți pulpa într-un castron mare și adăugați smântână, scallions, busuioc, roșii și rozmarin.
Se amestecă împreună până când aveți o textură netedă. Umpleți fiecare cartof cu umplutură.
Se presară brânză cheddar și pătrunjel.
Așezați în grătar acoperit și gătiți încă 15 minute.
Scoateți cu clești de grătar la tava de servire și serviți fierbinte.