Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii cu brânză coapte de două ori ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 294 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 86 de fani. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte, Brânză De Două Ori Cartofi Coapte, și Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți cartofii timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați brânza și untul. Gatiti la cuptorul cu microunde timp de 1 1/2 minute sau pana se topeste.
Adăugați smântână și amestecați împreună.
Tăiați cartofii în jumătate, scoateți interiorul în timp ce aveți grijă să nu rupeți pielea.
Se adaugă în amestecul de brânză și se amestecă până se omogenizează.
Umpleți amestecul de cartofi înapoi în coji de cartofi și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 10 minute.