Cartofi calzi cu somon afumat
Cartofii calzi cu somon afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,47 USD pe porție. O porție conține 278 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de frunze de dafin, capere, ceapă vidaliană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Quesadillas de somon afumat cu roșii calde și Rucola, Salată caldă de somon cu cartofi crocanți, și Salată Caldă De Somon Cu Cartofi Crocanți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, aruncați ceapa feliată cu oțetul pentru a acoperi. Într-o cratiță medie, combinați cartofii cu frunza de dafin și 1 lingură de sare, acoperiți cu 1 inch de apă rece și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand cartofii sunt fragede cu furculita, aproximativ 12 minute.
Scurgeți cartofii, întoarceți-i în cratiță și aruncați cu un vârf generos de piper și 1 lingură de ulei de măsline.
Lingurați cartofii pe 4 farfurii și aranjați somonul afumat peste ei.
Scurgeți feliile de ceapă și readuceți-le în bol.
Adăugați caperele, sucul de lămâie și restul de 1 lingură de ulei de măsline și puneți amestecul de ceapă peste somonul afumat.
Adăugați crme frache în castron, amestecați o dată sau de două ori și apoi stropiți-l peste tot. Împrăștiați chervilul și arpagicul deasupra și serviți.