Cartofi Buni Festonati
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii buni Festonați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 218 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, crema condensată de supă de ciuperci, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cartofi Festonati, Cartofi Festonati, și Cartofi Festonati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa până se rumenesc ușor și se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Amestecați ceapa, crema de supă de ciuperci, brânza Cheddar și laptele evaporat într-un castron. Aranjați cartofii într-o caserolă de 9x13 inci.
Se toarnă sosul peste cartofi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede și sosul clocotește, 20 de minute.