Cartofi boulang
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețete în cutia de rețete, cartofii Boulang ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 54 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. O porție conține 154 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 216 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartofi făinoși, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Boulangere, Cartofi Boulangere, și Usturoi & herb friptură de miel pe cartofi boulang.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Prăjiți ceapa și crenguțele de cimbru în ulei până se înmoaie și se colorează ușor (aproximativ 5 minute).
Întindeți un strat de cartofi peste baza unui vas gratinat cu ulei de 1,5 litri.
Se presară peste câteva cepe (vezi imaginea de mai sus) și se continuă stratificarea, terminând cu un strat de cartofi.
Se toarnă peste stoc și se coace timp de 50-60 de minute până când cartofii sunt fierți și blatul este auriu și crocant.