Cartofi Bacon și Pancetta
Bacon și cartofi Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, frunze de cimbru, pancetta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Paste Cu Bacon Pancetta, Supă de paste cu cartofi și Pancetta, și Frittata cu cartofi, Pancettan și Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați slănina și pancetta. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand baconul si pancetta sunt maro si crocante, aproximativ 10-12 minute. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați bucățile de slănină și pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați cartofii și usturoiul în tigaie. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand cartofii sunt aurii si fierti, aproximativ 20-25 de minute.
Adăugați cimbru, slănină gătită și pancetta gătită în tigaie și gătiți timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați cartofii într-un bol mare de servire și serviți imediat.