Cartofi Bacon-Hrean

Cartofi Bacon-Hrean
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu slănină-hrean. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 546 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. Dacă aveți slănină afumată, stropiți ulei de măsline, cartofi idaho și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Cartofi Bacon-Hrean, Hrean-Bacon De Două Ori-Cartofi Copți, și Cartofi De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți. Acoperiți cartofii cu apă și aduceți la fierbere; apă sărată și fierbeți 12 până la 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
2
Scurgeți și reveniți la oala fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
În timp ce cartofii gătesc, încălziți o tigaie mică cu un strop de ulei de măsline extravirgin la foc mediu-mare. Se rumeneste slanina apoi se scurge si se rezerva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Mash cartofi cu slănină, smântână, hrean și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista