Cartofi Anna cu slănină și Romano
Cartofi Anna cu slănină și Romano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 221 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cartofi de copt, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Rețete similare includ Pommes Anna (Cartofi Anna), Doi Cartofi Anna, și Cel mai bun din ambele lumi cartofi Anna.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta de 9 inci la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă. Rezervați 2 linguri de picături și puneți-le deoparte.
Adăugați ceapa, piperul și usturoiul în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Adăugați amestecul de ceapă în slănină.
Adăugați picăturile rezervate în tigaie. Aranjați o treime din feliile de cartofi într-un singur strat în tigaie; se presară cu 1/4 linguriță sare.
Întindeți jumătate din amestecul de ceapă peste felii de cartofi; se presară cu 2 linguri de brânză. Repetați procedura cu feliile de cartofi rămase, sarea, amestecul de ceapă și brânza, terminând cu felii de cartofi.
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Se toarnă bulion deasupra.
Înveliți ușor 1 parte a foliei cu spray de gătit. Acoperiți tigaia cu folie, acoperită cu partea în jos.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute.
Așezați o tigaie grea rezistentă la cuptor deasupra foliei.
Coaceți încă 55 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scoateți tigaia din cuptor; se răcește 20 de minute pe un suport de sârmă. Descoperiți și slăbiți ușor cartofii din tigaie cu o spatulă; inversați pe o farfurie de servire.