Cartofi Anna cu mere și salvie
Cartofi Anna cu mere și salvie este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 153 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de mere, unt, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pommes Anna (Cartofi Anna), Doi Cartofi Anna, și Cartofi Dulci Anna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 F. în tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci, stropiți 1 linguriță de unt topit.
Strat cu jumătate din feliile de cartofi, suprapuse subțire.
Ungeți cu 1 linguriță de unt.
Strat cu toate feliile de mere.
Se presară sare, piper și 1 1/2 lingurițe de salvie.
Strat cu felii de cartofi rămase.
Stropiți restul de 3 lingurițe de unt deasupra.
Se presara cu sare, piper și restul de 1 1/2 lingurite salvie.
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare 5 minute. Capac; coaceți 15 minute. Descoperi; coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când cartofii sunt rumeniți și crocanți la exterior și fragezi la interior.
Folosind mănuși de cuptor, răsturnați cu grijă tigaia pe farfuria de servire.
Tăiați în pene pentru a servi.