Cartofi Afumați De Două Ori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii Afumați de două ori. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 432 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare și piper, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Afumat Cartofi Noi, Somon Afumat Și Cartofi, și Cartofi roșii cu boia afumată și coace ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Preîncălziți fumătorul la 225 de grade F.
Spălați cartofii, frecați-i cu uleiul, presărați generos cu sare de usturoi și puneți câteva găuri în ele.
Coaceți spudurile până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Scoateți cartofii și tăiați-i pe jumătate pe lungime. Îndepărtați cu grijă pulpa într-un bol și așezați jumătățile de piele într-o tigaie de aluminiu.
Adăugați smântâna, brânza și sarea, piperul în pulpa de cartofi și zdrobiți împreună cu masherul de cartofi. Umpleți pielea de cartofi rezervată cu piureul și presărați brânză suplimentară deasupra (unii oameni le place să adauge și bucățile de slănină).
Puneți-le în fumător timp de 30 de minute și apoi serviți.