Cartoful picant, Bok Choy și hash de șalotă este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 291 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chili de pasăre Thailandeză, sare și piper kosher, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Cârnați picant și Hash de cartofi dulci.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii într-un strat cât mai subțire posibil pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți cu prosop de hârtie și cuptor cu microunde la putere mare până când este încălzit, dar încă ușor gătit, aproximativ 2 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie din fontă de 10 inci sau antiaderentă la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se rumenesc bine pe aproximativ jumătate din toate suprafețele, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura dacă fumați puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Adăugați șalotă și bok choy. Continuați să gătiți, aruncând și amestecând ocazional, până când legumele sunt bine rumenite și carbonizate în pete, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Bok Choy
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Adăugați chili feliat și sos fierbinte. Gatiti, amestecand constant timp de 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
6
Transferați hash într-un platou de servire cald și păstrați-l cald
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
7
Ștergeți tigaia și adăugați uleiul de linguriță rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se încălzește la foc mediu până la sclipire.
9
Adăugați ouă și gătiți până când se atinge nivelul dorit de coacere. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
10
Așezați ouăle deasupra has și serviți imediat cu sos fierbinte, Sambal oelek sau gust de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal Oelek
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)