Cartof dulce la cuptor cu sos de iaurt Curry

Cartof dulce la cuptor cu sos de iaurt Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartoful dulce copt cu pansament cu iaurt Curry. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 154 calorii. Un amestec de pudră de curry, picături de sos fierbinte, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Supă De Iaurt Cu Cartofi Dulci Și Smochine, Prăjituri cu cartofi dulci de arțar cu iaurt grecesc Curry, și Cartofi Dulci Coapte De Două Ori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cartofii dulci în jumătate și coaceți pe o foaie timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați iaurtul cu pudra de curry și sosul fierbinte. Completați fiecare jumătate de cartof cu 1/4 cană de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Sos FierbinteSos Fierbinte
CartofiCartofi
IaurtIaurt

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista