Carte De Crăciun Imagine Tort Perfect
Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 390 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mămăligă de turtă dulce marshmallows, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salată Perfectă De Crăciun, Turcia Perfectă De Crăciun, și Clătite de catifea roșie cu glazură de brânză cremă {Perfect pentru Crăciun}.
Instrucțiuni
WHIP crema de brânză, unt și vanilie într-un castron mare cu mixer până la crem. Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați încet zahăr.
Așezați un strat de tort pe farfurie sau suport pentru tort. Cu spatula ungeți un strat subțire de glazură peste el și apoi așezați al doilea tort deasupra acestuia. Apoi, întindeți un strat foarte subțire, aproape transparent de glazură pe tot tortul.
Puneți tortul în congelator timp de 15 minute.
Folosind o spatulă, ungeți restul glazurii uniform pe părțile laterale și deasupra tortului.
Decorați tortul după cum doriți cu bomboane și GINGERBREADMALLOWS cu jet de puf.
Bucurați-vă în termen de 3 ore sau acoperiți cu folie de plastic liberă și păstrați la frigider.