Carte De Bucate Sănătoasă Pentru Inimă Halibut La Grătar
Heart Healthy Cookbook Grilled Halibut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.98 pe portie. O porție conține 227 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, chimen măcinat, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Inimă Sănătoasă Carte De Bucate Mere Fulgi De Ovăz, Inimă Sănătoasă Carte De Bucate Salată De Boabe De Grâu, și Inimă Sănătoasă Carte De Bucate Broccoli-Supă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă fripturile de pește sunt mari, tăiați în 6 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția Salsa de roșii-Avocado, în sticlă superficială sau vas de plastic.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură diirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți peștele din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați peștele la 4 până la 5 inci de la foc mediu 10 până la 15 minute, perindând de 2 sau 3 ori cu marinată și rotind o dată, până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.