Carpaccio de vită cu rucola, brânză Manchego și glazură balsamică

Carnea de Carpaccio de vită cu rucola, brânză Manchego și glazură balsamică necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de carne de vită rotundă, brânză manchego, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, Fructe de piatră la grătar cu glazură balsamică și Manchego, și Carpaccio De Vită Cu Rucola.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul balsamic la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare și reduceți-l la 1/2 cană, amestecați mierea.
Aruncați rucola cu oțet și ulei și condimentați cu sare și piper după gust.
Așezați 1 felie de carne de vită pe o suprafață plană.
Puneți 1 felie de brânză și două linguri de rucola în mijlocul cărnii de vită și rulați bine. Repetați cu carnea de vită rămasă.
Așezați pe platou și stropiți cu reducere balsamică.