Carpaccio de ton cu sfeclă prăjită și ulei de măsline presat cu citrice

Carpaccio de ton cu sfeclă prăjită și ulei de măsline presat de citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 229 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, micro-verdeață, sfeclă pentru copii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Carpaccio de ton cu sos de citrice-ghimbir, și Sfeclă Prăjită Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți o foaie de folie de plastic pe blatul plat.
Se presara cu ulei de măsline și locul pe bucată de ton în centrul de folie de plastic. Acoperiți cu aceeași dimensiune de folie de plastic. Lăsați ușor tonul cu ciocanul până când este foarte subțire. Repetați pentru tonul rămas. Păstrați la rece până la servire. Curățați blaturile verzi de sfeclă, așezați sfecla într-o tigaie cu ulei, cimbru, sare și piper.
Adăugați 2 linguri de apă pentru a preveni arderea. Acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Se introduce într-un cuptor preîncălzit la 375 de grade timp de 45 de minute, până când un cuțit pătrunde ușor în sfeclă. Se răcește la temperatura camerei și cu un prosop umed, coaja pielea de pe sfecla.
Tăiați fiecare sfeclă în 4 sferturi.
Îndepărtați plasticul din ton și așezați-l în centrul plăcii. Condimentează cu sare și piper, stropește cu Agrumato și arpagic tocat. Aruncați micro verdeață și sfeclă cu Agrumato și formați verdele într-o bilă mică.
Așezați verdele în partea de sus a plăcii și împrăștiați aleatoriu bucățile de sfeclă pe carpaccio.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc