Carpaccio de somon cu Wasabi

Carpaccio de somon cu Wasabi
Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 97 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pulbere de wasabi, ulei de susan, somon rege și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Carpaccio de somon proaspăt, și Carpaccio De Somon De Fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pudra de wasabi și 1/2 linguriță de apă; periați amestecul pe un platou mare de servire răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
ApăApă
2
Se presară cu ulei de susan fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
3
Aranjați somonul feliat pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
Se presară cu semințe de susan alb-negru și se ornează, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
5
Serviți cu chipsuri de ton câștigat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista