Carpaccio de somon afumat cu ulei de măsline extravirgin și lămâie

Carpaccio de somon afumat cu ulei de măsline extravirgin și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carpaccio de somon afumat cu ulei de măsline extravirgin și lămâie. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 235 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Pui crocant cu lămâie, pătrunjel și ulei de măsline extravirgin, Paste Pesto de măsline + cadou de ulei de măsline extra Virgin STAR, și [] Vegan Friendly Skillet Olive Oil Anzac Biscuit, cu ulei de măsline extra Virgin Cobram Estate.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista