Carpaccio Cu Ulei De Rucola, Lămâie Și Trufe

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă? Carpaccio cu ulei de rucola, lămâie și trufe ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de rucola, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la finecooking.com are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Carpaccio de elan cu tortilla de porumb la grătar și rucola cu vinetă de lămâie, Salată de sparanghel și Rucola la grătar cu pansament cu trufe de lămâie, și Carpaccio De Vită Cu Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați carnea de vită în folie de plastic și strângeți fiecare capăt ca un cârnați, astfel încât carnea de vită să aibă o formă îngrijită. Dați-l la frigider timp de o oră înainte de feliere. Răciți și farfuriile de servire la frigider. Chiar înainte de a tăia carnea de vită, întindeți farfuriile și puneți câte o picătură sau două de ulei de măsline și puțină sare pe fiecare; Acest lucru va oferi cărnii de vită o adâncime mai bună de aromă și va împiedica lipirea acesteia. Tăiați toată grăsimea din carnea de vită, apoi tăiați carnea cât mai subțire posibil.
Așezați patru pătrate de folie de plastic pe suprafața de lucru.
Așezați o cantitate egală de carne de vită feliată pe fiecare bucată de plastic, poziționând feliile astfel încât să nu se suprapună. Acoperiți cu o altă foaie de folie de plastic și apăsați în jos pentru a sigila. Folosind un sucitor, atingeți ușor carnea de vită, astfel încât să se întindă și să devină subțire de napolitane și, dacă este posibil, aproximativ aceeași dimensiune ca farfuria pe care urmează să o serviți.
Îndepărtați stratul superior de folie de plastic și inversați carpaccio pe o farfurie. Îndepărtați cealaltă bucată de folie.
Stropiți cu puțin ulei de măsline și folosiți degetele pentru a întinde uleiul pe toată carnea (acest lucru îl împiedică să-și schimbe culoarea și să se usuce). Într-un castron, îmbrăcați rucola cu 2 lingurițe. ulei de măsline, puțin piper și câțiva fulgi de sare de mare, amestecând bine.
Adăugați puțin suc de lămâie după gust (trebuie să fie ascuțit, dar nu suficient pentru a vă face să vă înșurubați ochii). Împrăștiați rucola îmbrăcată peste farfuriile de carpaccio, urmate de așchii Parmigiano.
Stropiți cu uleiul de trufe. Măcinați mai mult piper și serviți fiecare farfurie cu o pană de lămâie.
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii