Carpaccio Cu Ulei De Rucola, Lămâie Și Trufe

Carpaccio Cu Ulei De Rucola, Lămâie Și Trufe
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă? Carpaccio cu ulei de rucola, lămâie și trufe ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de rucola, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la finecooking.com are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Carpaccio de elan cu tortilla de porumb la grătar și rucola cu vinetă de lămâie, Salată de sparanghel și Rucola la grătar cu pansament cu trufe de lămâie, și Carpaccio De Vită Cu Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați carnea de vită în folie de plastic și strângeți fiecare capăt ca un cârnați, astfel încât carnea de vită să aibă o formă îngrijită. Dați-l la frigider timp de o oră înainte de feliere. Răciți și farfuriile de servire la frigider. Chiar înainte de a tăia carnea de vită, întindeți farfuriile și puneți câte o picătură sau două de ulei de măsline și puțină sare pe fiecare; Acest lucru va oferi cărnii de vită o adâncime mai bună de aromă și va împiedica lipirea acesteia. Tăiați toată grăsimea din carnea de vită, apoi tăiați carnea cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Așezați patru pătrate de folie de plastic pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Așezați o cantitate egală de carne de vită feliată pe fiecare bucată de plastic, poziționând feliile astfel încât să nu se suprapună. Acoperiți cu o altă foaie de folie de plastic și apăsați în jos pentru a sigila. Folosind un sucitor, atingeți ușor carnea de vită, astfel încât să se întindă și să devină subțire de napolitane și, dacă este posibil, aproximativ aceeași dimensiune ca farfuria pe care urmează să o serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Îndepărtați stratul superior de folie de plastic și inversați carpaccio pe o farfurie. Îndepărtați cealaltă bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Stropiți cu puțin ulei de măsline și folosiți degetele pentru a întinde uleiul pe toată carnea (acest lucru îl împiedică să-și schimbe culoarea și să se usuce). Într-un castron, îmbrăcați rucola cu 2 lingurițe. ulei de măsline, puțin piper și câțiva fulgi de sare de mare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați puțin suc de lămâie după gust (trebuie să fie ascuțit, dar nu suficient pentru a vă face să vă înșurubați ochii). Împrăștiați rucola îmbrăcată peste farfuriile de carpaccio, urmate de așchii Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
7
Stropiți cu uleiul de trufe. Măcinați mai mult piper și serviți fiecare farfurie cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Foto: Jason Lowe
9
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista