Carpaccio Bresaola cu vinetă Gribiche
Bresaola Carpaccio cu Gribiche Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 156 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, arpagic, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Carpaccio De Cod Suffolk Cu Vinetă De Șalotă, Ghimbir Și Soia, Carpaccio de sfeclă cu vinetă de ghimbir-Miso, și Carpaccio de sfeclă cu brânză de capră și vinetă de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Forțați ouăle printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron mic folosind spatele unei linguri.
Adăugați ridichi, capere, cornichoni și arpagic în ouă, apoi aruncați ușor pentru a combina.
Bateți împreună sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mare, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Aranjați felii de bresaola, suprapunându-se ușor, pentru a acoperi 4 farfurii mari.
Stropiți toată vinaigreta cu excepția a 1/2 lingură peste carne, apoi presărați generos cu amestec de ouă.
Adăugați rucola și brânza la vinaigreta rămasă în castron și aruncați pentru a acoperi ușor. Salată de movilă în centrul fiecărei farfurii.