Carpa De Ciuperci-Carnati De Ciuperci 4
Ciuperci-mezeluri Rag CCA ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 45 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cârnați, sare și piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Carpa De Ciuperci-Carnati De Ciuperci 4, Cârnați și ciuperci Ragu, și Ragu de ciuperci și cârnați cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați morelele în 1 1/2 căni de apă clocotită până se înmoaie. Clătiți și uscați; rezervați lichidul de înmuiere. Într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați cârnații, acoperiți și gătiți la foc moderat până când nu mai sunt roz în interior; felie de 1/4 inch grosime.
Încălziți uleiul rămas în tigaie.
Adăugați shiitake-ul, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie.
Adăugați șalotele și morelele; acoperiți și gătiți timp de 4 minute.
Adăugați castanele de apă.
Se toarnă lichidul de înmuiere morel.
Adăugați cârnații și fierbeți timp de 2 minute. Se amestecă pasta de roșii. Se condimentează cu sare și piper. De pe foc, se învârte în unt și se presară pătrunjel.
Se servește peste mămăligă.