Carolina De Sud Gumbo

Carolina De Sud Gumbo
Rețeta Gumbo din Carolina de Sud este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această supă are 111 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, condimente cajun, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carolina De Sud Cizmar, Carolina De Sud Cizmar, și Carolina De Sud Slaw.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adaugă ceapa, țelina și ardeiul verde, se sotează la foc mediu-mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați puiul și ingredientele rămase, cu excepția orezului; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 15 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
OrezOrez
4
Adăugați orez și fierbeți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista