Carolina de aur orez crupe și ouă

Carolina Gold Rice Grits și ouă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 236 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pudră de curry, muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Salata de orez Carolina de aur din ' în jurul mesei de Sud, Chiftele de miel cu Kale, iaurt de chimen și orez de aur Carolina, și Carolina De Aur Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 4 ingrediente într-un pătrat de cheesecloth de 6 inci; cravată cu șnur de bucătărie. Aduce 5 cani de apa la fierbere într-un 5-qt. cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați pudră de curry, sare și pachet de cheesecloth. Se amestecă grâul de orez și se gătește 5 până la 7 minute sau până se înmoaie ușor.
Îndepărtați pachetul de tifon.
Scurgeți grâul de orez și lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până se usucă foarte mult.
Între timp, gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până când este crocantă; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 3 linguri. picături în tigaie. Crumble bacon.
Bateți împreună ouăle, muștarul și 1 linguriță. apă.
Adăugați crupe de orez în picături fierbinți și gătiți la foc mediu-mare, amestecând constant, 8 până la 10 minute sau până când crupele sunt clare și fragede. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați amestecul de ou în tigaie și gătiți, fără agitare, 2 până la 3 minute sau până când ouăle încep să se așeze pe fund. Trageți ușor marginile gătite departe de părțile laterale ale tigaiei. Amestecați slănina și ceapa verde și gătiți 5 până la 7 minute sau până când ouăle sunt îngroșate și umede.
Adăugați sare și piper după gust; serviți imediat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.