Carolina De Aur Budinca De Orez
Carolina de aur Budinca de orez ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 442 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Salata de orez Carolina de aur din ' în jurul mesei de Sud, Chiftele de miel cu Kale, iaurt de chimen și orez de aur Carolina, și Budinca De Orez Carolina Br Oktil Oktime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți orezul în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă fierbinte.
Adăugați sarea și 3 căni de apă clocotită. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă laptele condensat, untul și stafidele. Gatiti, amestecand frecvent, peste apa fierbinte pana cand budinca se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați vanilia și nucșoara. Puneți budinca în cupe individuale de cremă și dați-o la frigider până când este gata de servit. Inversați budincile pe farfurii răcite și serviți cu sos de fructe.
Combinați sucul de portocale, zahărul și amidonul de porumb în partea superioară a unui cazan dublu. Gatiti amestecul peste apa fierbinte pana se ingroasa.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați sucul de lămâie, untul și extractul de rom.
Serviți cald peste budinca de orez garnisită cu fructe înăbușite, dacă doriți