Carolina de aur Budinca de orez ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 442 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Salata de orez Carolina de aur din ' în jurul mesei de Sud, Chiftele de miel cu Kale, iaurt de chimen și orez de aur Carolina, și Budinca De Orez Carolina Br Oktil Oktime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți orezul în partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați sarea și 3 căni de apă clocotită. Acoperiți și gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Se amestecă laptele condensat, untul și stafidele. Gatiti, amestecand frecvent, peste apa fierbinte pana cand budinca se ingroasa usor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scoateți vasul de pe foc și amestecați vanilia și nucșoara. Puneți budinca în cupe individuale de cremă și dați-o la frigider până când este gata de servit. Inversați budincile pe farfurii răcite și serviți cu sos de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Combinați sucul de portocale, zahărul și amidonul de porumb în partea superioară a unui cazan dublu. Gatiti amestecul peste apa fierbinte pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6
Scoateți vasul de pe foc și amestecați sucul de lămâie, untul și extractul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Extract De Rom
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Serviți cald peste budinca de orez garnisită cu fructe înăbușite, dacă doriți
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper