Carol ' s Chicken Chili
Carol ' s Chicken Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 429 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, coriandru, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. 55 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Chiliul bunicii Carol, Salata de fructe de pui a lui Carol, și Carol Fenster ' s Gluten-Free Fried Chicken & Cookbook Giveaway {closed} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Se adaugă puiul și ceapa și se sotează timp de 4 până la 5 minute. Se amestecă bulion, ardei iute, praf de usturoi, chimen, oregano, coriandru și ardei roșu. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 15 minute.
Se amestecă fasolea și se fierbe timp de 10 minute; se acoperă cu ceapă verde și brânză și se servește.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Chili poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. CVNE Cava cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![CVNE Cava]()
CVNE Cava
Culoare galben pal cu nuanțe aurii. Eliberare bună de bule minuscule care se ridică în trenuri, care ajunge să formeze o coroană veselă de mousse. Cava spumante foarte elegante, cu note de fructe și nuanțe tipice de îmbătrânire în sticlă. În gură este foarte frumos, cu puncte ușor dulci și reminiscențe finale de mere. Aciditate bună și persistență. Postgust lung și complex datorită îmbătrânirii îndelungate în sticlă.