Carnitas cu Pico De Gallo este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 391 calorii, 63G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,8 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de umăr de porc, tomatillos, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare sunt Pico De Gallo Dip, Pico De Gallo, și Pico De Gallo.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Căutați carnea de porc în uleiul încins până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați într-un aragaz lent împreună cu chimenul, ardeii iute din New Mexico, ceapa tăiată în sferturi, usturoiul și 1 ardei jalapeno tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se toarnă în apă, se acoperă și se gătește la foc mare timp de 6 până la 8 ore, apoi se reduce focul la minim și se gătește până când carnea de porc este fragedă și ușor mărunțită, încă 12 până la 16 ore. Odată fierte, scoateți carnea de porc și legumele într-un castron mare și tocați-le bine cu două furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se amestecă suficient lichid de gătit pentru a umezi carnea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Pregătiți pico de gallo cu 2 până la 6 ore înainte ca carnitas să fie gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De Gallo
Carnitas
6
Combinați roșiile, ceapa, tomatillos și 2 ardei jalapeno tocați într-un bol de amestecare. Condimentează cu suc de lămâie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Pepitele
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
7
Se amestecă bine și se dă la frigider până când este gata de servit.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.