Carnitas: carne de porc fiartă și prăjită

Carnitas: carne de porc fiartă și prăjită
Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnitas: carnea de porc fiartă și prăjită ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, umăr gras de porc, portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele condensat îndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cocktail Mexican de fructe cu iaurt dulce de tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carnitas / porc Mexican fiert și prăjit, Carnitas Fiert, și Carnitas Fiert Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele într-o oală largă de 6 până la 7 litri (nu vă faceți griji dacă carnea de porc nu este complet acoperită) și aduceți apa la fierbere, degresând suprafața după cum este necesar. Coborâți focul și fierbeți energic, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă cu furculița și lichidul s-a evaporat complet, de la 1 la 2 ore. Aruncați bucățile portocalii și frunzele de dafin. Dacă lichidul nu s-a evaporat după 2 ore, transferați bucățile de porc într-un castron și lăsați lichidul să continue să baloneze, amestecând des, până când are.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Transferați carnea de porc și grăsimea într-un vas rezistent la cuptor, dacă este necesar, și rumeniți carnea de porc, neacoperită, la cuptor timp de 20 până la 30 de minute. Nu e nevoie să te agiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Carnitas se păstrează la frigider până la trei zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnitasCarnitas
1
Dacă doriți să faceți o jumătate de lot, tăiați cantitatea de carne de porc, sare și oregano în jumătate, dar folosiți aceeași cantitate de ingrediente rămase și apă. Va trebui să utilizați o oală puțin mai mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Retipărit cu permisiunea de la Truly Mexican de Roberto Santiba grosolan cu JJ Goode, 2011 John Wiley & Sons, Inc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista