Carnea De Vită Picantă Se Topește
Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, ceapă prăjită, cremă knudsen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Picant Nemernic Turcia Se Topește, Friptură De Vită Se Topește, și Carne de vită și ciuperci se topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați biscuiții într-un singur strat pe foaia de copt; se acoperă cu carne și brânză.
Coaceți 4 până la 5 min. sau până când brânza începe să se topească. Între timp, amestecați smântână și sos de friptură.
Top crackers cu amestec de smântână și ceapă.