Mama ' s Carne de vită shish Kabobs este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 470 calorii. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Shish Kabobs, Carne De Vită Squash Shish Kabobs, și Filet Shish Kabobs.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul vegetal, sosul de soia, sucul de lămâie, muștarul, sosul Worcestershire, usturoiul, piperul negru și sarea împreună într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați carnea de vită, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinati la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați ciupercile în pungă, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și resigilați punga; marinati la frigider inca 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți carnea de vită și ciupercile din marinată, scuturând orice exces de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 10 minute; puneți deoparte pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Filetați bucăți de ardei gras verde, carne de vită, ardei gras roșu, ciuperci și ceapă pe frigarui metalice, repetând până când toate ingredientele sunt frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană De șalote, Tocate
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
8
Gatiti frigaruile pe gratarul preincalzit, intorcand frecvent si periand generos cu marinada rezervata pana se rumeneste frumos pe toate partile si carnea nu mai este roz in centru, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch