Carnea de porc verde din Chile a Biancăi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 10 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 167 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Chile Verde Cu Carne De Porc, Carne De Porc Verde Chile, și Verde Chile Carne De Porc Posole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în bucăți mici, îndepărtând cât mai multă grăsime posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Transferați carnea de porc într-o tigaie mare sau cuptor olandez și gătiți și amestecați până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă ceapa, ardeii grași, ardeii chile și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați apă și sherry și condimentați cu oregano și sare. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care îl puteți încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.