Carnea de porc verde din Chile a Biancăi
Carnea de porc verde din Chile a Biancăi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 10 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 167 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Chile Verde Cu Carne De Porc, Carne De Porc Verde Chile, și Verde Chile Carne De Porc Posole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în bucăți mici, îndepărtând cât mai multă grăsime posibil.
Transferați carnea de porc într-o tigaie mare sau cuptor olandez și gătiți și amestecați până se rumenesc.
Se amestecă ceapa, ardeii grași, ardeii chile și cilantro.
Adăugați apă și sherry și condimentați cu oregano și sare. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 2 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.