Carne și pere Ravioli deschise din ' paste moderne
Carne și pere Ravioli deschise de la ' Paste moderne ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.99 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 249 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți stafide aurii, la 4 frunze de salvie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai simplu paste din lume (Frascarelli) de la ' Paste Modern, Ravioli cu față deschisă, cu ou și verdeață ofilită, și Ravioli deschise cu dovleac și Amaretti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Scoateți cârnații din carcasă și sfărâmați-l în tigaie; gatiti pana se rumeneste.
Adăugați carnea de vită, pere, stafide, usturoi și salvie. Gatiti amestecul pana cand perele sunt moi.
Între timp, gătiți pastele în apă sărată până când sunt aproape al dente.
Scurgeți și aruncați în sos împreună cu câteva linguri de lichid de gătit. Se amestecă bine și se gătește, adăugând mai mult lichid de gătit, dacă este necesar, până când pastele sunt al dente. Se amestecă coaja și se condimentează cu brânză rasă, scorțișoară, nucșoară și pătrunjel după gust. Condimentați cu sare și piper și serviți pastele acoperite cu o stropire de firimituri amaretti.