Carne și pere Ravioli deschise din ' paste moderne
Carne și pere Ravioli deschise de la ' Paste moderne ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.99 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 249 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți stafide aurii, la 4 frunze de salvie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel mai simplu paste din lume (Frascarelli) de la ' Paste Modern, Ravioli cu față deschisă, cu ou și verdeață ofilită, și Ravioli deschise cu dovleac și Amaretti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați pancetta și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Scoateți cârnații din carcasă și sfărâmați-l în tigaie; gatiti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carnea de vită, pere, stafide, usturoi și salvie. Gatiti amestecul pana cand perele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jumătăți De Pere în Sirop
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Crenguță Rozmarin
5
Între timp, gătiți pastele în apă sărată până când sunt aproape al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scurgeți și aruncați în sos împreună cu câteva linguri de lichid de gătit. Se amestecă bine și se gătește, adăugând mai mult lichid de gătit, dacă este necesar, până când pastele sunt al dente. Se amestecă coaja și se condimentează cu brânză rasă, scorțișoară, nucșoară și pătrunjel după gust. Condimentați cu sare și piper și serviți pastele acoperite cu o stropire de firimituri amaretti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cookie-uri Amaretti
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)