Carne și orez Peruvian
Carnea și orezul Peruvian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 680 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de soia, carne de porc măcinată, cartofi maro hash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare includ Orez Peruvian, Sudado Peruvian De Pescado (Tocană De Pește Peruvian), și Orez Prăjit În Stil Peruvian.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de porc, usturoiul și chimenul până când carnea de porc se rumeneste, 5 până la 10 minute.
Transferați amestecul de porc, inclusiv uleiul, într-o oală.
Amestecați cartofii, roșiile și ceapa în amestecul de porc; gătiți și amestecați la foc mediu până când cartofii sunt fierți, 15 până la 20 de minute.
Adăugați suficient sos de soia pentru a colora și condimenta amestecul de porc și cartofi.
Amestecați pătrunjelul, oregano și cilantro în amestecul de porc și cartofi; condimentează cu sare și piper.
Serviți peste orez fiert.