Carne Tocată De Struguri
Carnea tocată de struguri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 121 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cârnați ușori, piper proaspăt măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Spritzer de mentă de struguri cu cuburi de gheață de struguri, Plăcintă Cu Carne Tocată, și Carne tocată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți cârnații din carcase într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare; adăugați ceapa. Cu o lingură, rupeți carnea în bucăți fine și amestecați des până când carnea este bine rumenită, aproximativ 10 minute.
Adăugați struguri, 1/2 cană de apă, cuișoare și scorțișoară. Se amestecă des până se evaporă apa, 4 până la 5 minute.
Adăugați încă 1/4 cană de apă și amestecați, zdrobind strugurii dacă nu pop, până când lichidul este evaporat și amestecul este puțin mai gros, aproximativ 8 minute.
Adăugați piper după gust.