Carne Tocată De Miel Cu Spanac (Keema Saag)

Carne Tocată De Miel Cu Spanac (Keema Saag)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de miel cu spanac (Keema Saag). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, turmeric, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați palak Saag sau spanac verde, cum se face palak saag, Keema de miel cu cartofi și mazăre, și Saag Gosh (Tocană De Miel Indian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă condimentele împreună și se lasă deoparte.La foc mediu-mare, încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugând ceapa, ghimbirul, usturoiul și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se sotează până se înmoaie.
3
Adăugați amestecul de condimente în amestecul de ceapă, lăsând să se prăjească timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați pasta de roșii, încorporând bine și prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați mielul măcinat, amestecați bine cu amestecul și lăsați să gătească bine. Scurgeți cu grijă orice grăsime.Reduceți căldura și adăugați apă și spanac. Fierbeți timp de 30 de minute, având grijă să nu lăsați amestecul de miel să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Adăugați iaurt, coriandru, sare și suc de lămâie. Dacă se dorește mai multă căldură, adăugați un vârf de piper cayenne. Se fierbe încă 10 minute.Odată fiert la foc mic, keema ar trebui să aibă o consistență asemănătoare pastei. Dacă amestecul este prea umed, pur și simplu fierbeți neacoperit până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista