Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de miel cu spanac (Keema Saag). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, turmeric, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați palak Saag sau spanac verde, cum se face palak saag, Keema de miel cu cartofi și mazăre, și Saag Gosh (Tocană De Miel Indian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă condimentele împreună și se lasă deoparte.La foc mediu-mare, încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugând ceapa, ghimbirul, usturoiul și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se sotează până se înmoaie.
3
Adăugați amestecul de condimente în amestecul de ceapă, lăsând să se prăjească timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați pasta de roșii, încorporând bine și prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați mielul măcinat, amestecați bine cu amestecul și lăsați să gătească bine. Scurgeți cu grijă orice grăsime.Reduceți căldura și adăugați apă și spanac. Fierbeți timp de 30 de minute, având grijă să nu lăsați amestecul de miel să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel Măcinat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, Optional
6
Adăugați iaurt, coriandru, sare și suc de lămâie. Dacă se dorește mai multă căldură, adăugați un vârf de piper cayenne. Se fierbe încă 10 minute.Odată fiert la foc mic, keema ar trebui să aibă o consistență asemănătoare pastei. Dacă amestecul este prea umed, pur și simplu fierbeți neacoperit până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu