Carne Tocată De Miel Cu Spanac (Keema Saag)

Carne Tocată De Miel Cu Spanac (Keema Saag)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de miel cu spanac (Keema Saag). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 520 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, turmeric, scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați palak Saag sau spanac verde, cum se face palak saag, Keema de miel cu cartofi și mazăre, și Saag Gosh (Tocană De Miel Indian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă condimentele împreună și se lasă deoparte.La foc mediu-mare, încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugând ceapa, ghimbirul, usturoiul și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează până se înmoaie.
3
Adăugați amestecul de condimente în amestecul de ceapă, lăsând să se prăjească timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați pasta de roșii, încorporând bine și prăjiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați mielul măcinat, amestecați bine cu amestecul și lăsați să gătească bine. Scurgeți cu grijă orice grăsime.Reduceți căldura și adăugați apă și spanac. Fierbeți timp de 30 de minute, având grijă să nu lăsați amestecul de miel să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Adăugați iaurt, coriandru, sare și suc de lămâie. Dacă se dorește mai multă căldură, adăugați un vârf de piper cayenne. Se fierbe încă 10 minute.Odată fiert la foc mic, keema ar trebui să aibă o consistență asemănătoare pastei. Dacă amestecul este prea umed, pur și simplu fierbeți neacoperit până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista