Carne Lite: supă cremoasă de rădăcină de țelină (cu sau fără pui)

Carne Lite: supa cremă de rădăcină de țelină (cu sau fără pui) ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de praz, tarhon, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu fistic, Rădăcină cremoasă de țelină și supă de ceapă dulce, și Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu păstrăv afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mediu-mare într-un cuptor olandez, condimentați coapsele de pui cu 1/2 linguriță de sare și piper, adăugați în oală și gătiți aproximativ cinci minute pe fiecare parte, până când pielea se rumeneste.
Scoateți și aruncați pielea și transferați-o pe o farfurie și rezervați-o. Nu scurgeți grăsimea de pui din oală.
Adăugați rădăcina de țelină în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați prazul feliat și restul de 1/2 linguriță de sare și gătiți încă 10 minute.
Adăugați bulionul și coapsele de pui rezervate, aduceți la fierbere și reduceți la foc mic. Gatiti, acoperit, aproximativ 30 de minute.
Trageți bucățile de pui din supă și folosiți două furculițe pentru a trage carnea din oase. Tăiați carnea și apoi tăiați bucățile în bucăți de mușcătură. Întoarceți carnea de pui în supă și adăugați tarhonul și smântâna. Gustați, adăugând sare și piper suplimentar, dacă doriți, și turnați în boluri.
Se servește cu baghetă feliată și unt înmuiat.