Carne Lite: Spaghete cu usturoi, Broccoli și șuncă

Carne Lite: spaghetele cu usturoi, Broccoli și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 676 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Carne Lite: Spaghete cu varză înăbușită cu roșii, Carne Lite: spaghete Cu sos de dovlecei-cârnați-salvie, și Meat Lite: Mac și brânză cu pui și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți doar până la al dente. În timp ce pastele se gătesc, pregătiți restul rețetei. (Rezervați 1/2 cană de apă pentru paste înainte de a strecura.)
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de saut (cel puțin 10 inci), la foc mediu.
Se adauga usturoiul si saut-ul doar pana cand se parfumeaza si incepe sa se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți lichidul pentru a reduce cu puțin mai mult de jumătate.
Adăugați 1/4 cană de apă și bucățile de broccoli. Acoperiți tigaia și lăsați broccoli să gătească timp de 1 până la 2 minute, sau până când este fraged cu furculița.
Adăugați șunca și aruncați pentru a combina.
Strecurați pastele și adăugați-le imediat și apa rezervată pentru paste în tigaia saut. Creșteți căldura la mediu-mare și aruncați pastele cu usturoiul, broccoli și șunca. Se fierbe timp de aproximativ 30 de secunde, doar până când lichidul se reduce și se îngroașă puțin. Condimentează cu sare grosieră și piper negru proaspăt măcinat.
Se servește cu Parmigiano-Reggiano ras și un strop de ulei de măsline.