Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă

Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meat Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă. O porție conține 829 calorii, 33g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, parmigiano-reggiano, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet cu ierburi, Carne Lite: sandvișuri Portobello și Ricotta cu ierburi, și Carne Lite: conopida nu este nici o floare de perete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul aranjat cu două rafturi până la 400 F. Se spală conopida, se taie frunzele și se feliază pe jumătate pe lungime, prin miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați secțiunea dură a miezului tulpinii și apoi împărțiți conopida în flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
3
Puneți floretele într-un vas de copt cu usturoiul și acoperiți totul cu uleiul de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se transferă în raftul superior din cuptor și se prăjește aproximativ 45 de minute, până când conopida se înmoaie și se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați fâșiile de slănină la câțiva centimetri distanță pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament. Puneți cuptorul pe raftul inferior timp de aproximativ 15 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor și transferați feliile de slănină pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
În timp ce conopida se prăjește, prăjiți pesmetul într-o tigaie saut uscată la foc mediu-mare, doar până devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți-le pe o farfurie și lăsați-le deoparte.
9
Adăugați untul în tigaia saut și topiți. Se amestecă usturoiul și se fierbe aproximativ 1 minut, având grijă să nu se ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se toarnă untul topit și usturoiul peste pesmetul prăjit într-un bol mediu de amestecare și se amestecă ierburile. Zdrobiți slănina în pesmet. Se amestecă bine pentru a combina totul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
11
Când conopida este gata se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească ușor. Tăiați floretele prăjite în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Încălziți stocul la foc mic într-o tigaie largă, cu fețe înalte, saut, la foc mediu-mare. Aruncați pastele într-o oală cu apă sărată clocotită și gătiți până când sunt doar subdonate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Scurgeți pastele și apoi adăugați-le în bulionul care fierbe. Se fierbe încă 3 minute. Se amestecă conopida, uleiul de măsline și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Împărțiți pastele între boluri individuale sau serviți pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Presărați pesmetul de slănină deasupra și serviți cu Parmigiano-Reggiano proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
16
Tara Mataraza Desmond scrie despre, gătește și mănâncă mâncare pentru a trăi. Ea bloguri despre mâncare și viață prin cuvinte și imagini la firimituri de pe tastatura mea.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista