Carne Lite: salata caldă de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 713 calorii, 24g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, sare și piper, brânză romano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Carne Lite: salată de varză Thailandeză cu pui, Carne Lite: salată de verdeață de primăvară și friptură, și Meat Lite: Salată De Struguri Roșii, Slănină Și Fistic Cu Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați cuburile de pâine cu un vârf de sare și 1 lingură de ulei de măsline. Aranjați cuburile pe o foaie de copt cu margini și puneți-le deoparte. Aruncați dovleceii, varza de Bruxelles, Salvia uscată, 3 linguri de ulei de măsline și un vârf generos de sare și aranjați pe o a doua foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Salvie Uscată
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Cuțit De Toaletă
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți ambele foi de copt la cuptor, îndepărtând cuburile de pâine după 10 minute și legumele când încep să se caramelizeze, după aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În timp ce pâinea și legumele sunt la cuptor, combinați șalotele, oțetul ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
5
Combinați cuburile de pâine, legumele prăjite și pansamentul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă bine, se așează în boluri de salată puțin adânci, se acoperă fiecare porție cu 1/4 din panglicile de prosciutto și se trece brânza rasă la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat