Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea Gyro cu sos Tzatziki. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de iaurt, ceapă, rozmarin măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 130 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne Gyro și sos Tzatziki, Gyro Meat Loaf cu sos Tzatziki, și Sos Gyro și tzatziki.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Procesați ceapa într-un robot de bucătărie timp de 10 până la 15 secunde și ieșiți în centrul unui prosop de ceai. Adunați capetele prosopului și stoarceți până când aproape tot sucul este îndepărtat. Aruncați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Întoarceți ceapa în robotul de bucătărie și adăugați mielul, usturoiul, maghiranul, rozmarinul, sarea și piperul și procesați până când este o pastă fină, aproximativ 1 minut. Opriți procesorul după cum este necesar pentru a răzui părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați amestecul într-o tigaie, asigurându-vă că apăsați în părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Așezați tigaia într-o baie de apă și coaceți timp de 60 până la 75 de minute sau până când amestecul ajunge la 165 până la 170 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Scoateți din cuptor și scurgeți orice grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați tigaia pe un suport de răcire și așezați o cărămidă învelită în folie de aluminiu direct pe suprafața cărnii și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute, până când temperatura internă atinge 175 de grade F. feliați și serviți pe pâine pita cu sos tzatziki, ceapă tocată, roșii și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tzatziki
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Formați amestecul de carne într-o formă de pâine și așezați deasupra a 2 bucăți de folie de plastic suprapuse care au o lungime de cel puțin 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Rotiți bine amestecul în folia de plastic, asigurându-vă că îndepărtați orice buzunare de aer. Odată ce carnea este complet rulată în folie, răsuciți capetele foliei de plastic până când suprafața foliei este strânsă. A se păstra la frigider cel puțin 2 ore sau până peste noapte, pentru a permite amestecului să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Așezați carnea pe frigarui de rotisor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Așezați o bucată dublă de folie de aluminiu pliată într-o tavă direct sub carne pentru a prinde orice picături. Gatiti la mare timp de 15 minute. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți încă 20 până la 30 de minute sau până când temperatura internă a cărnii atinge 165 de grade F. opriți focul și lăsați să continue să se rotească încă 10 până la 15 minute sau până când temperatura internă atinge 175 de grade. Feliați și serviți pe pâine pita cu sos tzatziki, ceapă tocată, roșii și brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tzatziki
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Așezați iaurtul într-un prosop de ceai, adunați marginile, suspendați peste un castron și scurgeți timp de 2 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați castravetele tocat într-un prosop de ceai și stoarceți pentru a îndepărta lichidul; aruncați lichidul. Într-un bol mediu de amestecare, combinați iaurtul scurs, castravetele, sarea, usturoiul, uleiul de măsline, oțetul și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
8
Serviți ca sos pentru giroscoape. A se păstra la frigider într-un recipient etanș până la o săptămână.