Carne fiartă amestecată cu sos verde și marmeladă de roșii: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone

Carne fiartă amestecată cu sos verde și marmeladă de roșii: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că dați carne fiartă amestecată cu sos verde și marmeladă de roșii: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1175 calorii, 89G de proteine, și 82G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,01 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oase de vițel, ou fiert tare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 93%. Încercați Bollito Misto, Bollito Misto, și Salsa Verde Cu Roșii Verzi (Fun Food Friday) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați limba, pieptul de vită și obrajii de vită într-o oală mare de supă, acoperiți cu brodo rece, adăugați oțetul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De VităPiept De Vită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați cârnații și caponul și aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți acoperit timp de 30 de minute, completând cu apă, după cum este necesar, pentru a menține toată carnea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Pentru a face salsa verde, așezați pătrunjelul, hamsiile, caperele, oul fiert tare, cornichonii, oțetul de vin alb, sarea și piperul în robotul de bucătărie și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Turte De VițelTurte De Vițel
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
CornișonCornișon
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți carnea din bulion și serviți o parte din bulion, salsa verde și friggone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați carnea de vită, oasele, limba, bucățile de pui, ceapa, morcovul și țelina într-o oală mare de supă, acoperiți cu apă și aduceți aproape la fierbere, foarte încet. Reduceți căldura pentru a fierbe înainte ca amestecul să fiarbă și lăsați să gătească timp de 4 ore, îndepărtând spuma și orice exces de grăsime care se ridică la suprafață. După 4 ore, scoateți-l de pe foc, strecurați lichidul de două ori, mai întâi printr-o sită conică și al doilea prin pânză de brânză și lăsați să se răcească. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, combinați ceapa, roșiile și uleiul și gătiți la foc mediu, acoperit, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc și se aruncă cu oțetul, sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Bucătăriimexican
Revista