Carne fiartă amestecată cu sos verde și marmeladă de roșii: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că dați carne fiartă amestecată cu sos verde și marmeladă de roșii: Bollito Misto con Salsa Verde e Friggone o încercare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 1175 calorii, 89G de proteine, și 82G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,01 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oase de vițel, ou fiert tare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 93%. Încercați Bollito Misto, Bollito Misto, și Salsa Verde Cu Roșii Verzi (Fun Food Friday) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați limba, pieptul de vită și obrajii de vită într-o oală mare de supă, acoperiți cu brodo rece, adăugați oțetul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cârnații și caponul și aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți acoperit timp de 30 de minute, completând cu apă, după cum este necesar, pentru a menține toată carnea acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Pentru a face salsa verde, așezați pătrunjelul, hamsiile, caperele, oul fiert tare, cornichonii, oțetul de vin alb, sarea și piperul în robotul de bucătărie și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Turte De Vițel
Can) Canned Salsa Verde
Cornișon
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Scoateți carnea din bulion și serviți o parte din bulion, salsa verde și friggone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați carnea de vită, oasele, limba, bucățile de pui, ceapa, morcovul și țelina într-o oală mare de supă, acoperiți cu apă și aduceți aproape la fierbere, foarte încet. Reduceți căldura pentru a fierbe înainte ca amestecul să fiarbă și lăsați să gătească timp de 4 ore, îndepărtând spuma și orice exces de grăsime care se ridică la suprafață. După 4 ore, scoateți-l de pe foc, strecurați lichidul de două ori, mai întâi printr-o sită conică și al doilea prin pânză de brânză și lăsați să se răcească. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoi
6
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, combinați ceapa, roșiile și uleiul și gătiți la foc mediu, acoperit, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc și se aruncă cu oțetul, sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.