Carne de vânat prăjită cu sos picant de scorțișoară mexicană de afine

Carne de vânat prăjită cu sos picant de scorțișoară mexicană de afine
Pan prăjită carne de vânat cu afine picant Mexican scorțișoară sos ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 1771 calorii, 58G de proteine, și 97G de grăsime. Pentru $12.17 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, fructe de ienupăr, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Venison cu sos de afine-vin, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie.

Instrucțiuni

1
Combinați fructele de gin, port, cimbru și ienupăr într-un vas de copt de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
PortPort
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Adăugați carnea de vânat și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea de vânat din marinată și scuturați excesul. Condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti pe 1 parte pana se rumeneste. Întoarceți - vă, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până la mediu-rar, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
VânatVânat
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Se servește cu sosul și cartoful dulce și piureul de câmpie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Încălziți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați ceapa, țelina, usturoiul și morcovii și gătiți până se înmoaie. Ridicați focul la mare și adăugați portul, gătiți până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
PortPort
8
Adăugați portul, sucul de afine, stocul, scorțișoara, ienibaharul și afinele și gătiți până se formează o consistență a sosului. Se termină cu untul rece și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
PortPort
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați cartofii și plantainele pe o foaie mare de copt și prăjiți până când cartofii sunt moi, aproximativ 50 până la 60 de minute și plantainele sunt complet negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Feliați fiecare cartof pe jumătate pe lungime, scoateți carnea și puneți-l în vasul unui robot de bucătărie mare. Cojiți plantanele și adăugați carnea la cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Adăugați untul, sarea, scorțișoara și 1/4 cană sirop de arțar și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Adăugați crema și pulsul până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
14
Puneți piureul într-un vas mediu de copt și dați-l la cuptor timp de 10 minute pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Scoateți și stropiți blatul cu restul de 2 linguri de sirop de arțar și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire

Ingrediente

0cp. legume (de exemplu, spanac)10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime2morcovi, curățați și tăiați finmorcovi, curățați și tăiați fin2ceapațelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine proaspete, tocate grosierafine proaspete, tocate grosier1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpandișpan individual umplut cu cremă, tăiat în cuburi de 1/2 inchpandișpan individual umplut cu cremă, tăiat în cuburi de 1/2 inch6crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgingin0cp. legume (de exemplu, spanac)Scorțișoară mexicană măcinatăScorțișoară mexicană măcinată2cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)6boabe de ienupărboabe de ienupăr591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru serviresirop de arțar pur (de preferință grad B), plus 4 lingurițe pentru servire3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York1ceapa, decojita si tocata maruntceapa, decojita si tocata marunt2plantains foarte coapteplantains foarte coapte1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin de Portovin de Porto4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin de Portovin de Porto1pinchSare de vârfSare de vârf4puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4puțin dovlecel tocatSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4fripturi de vânat, 6 uncii fiecarefripturi de vânat, 6 uncii fiecare5maricartofi dulci, curățațicartofi dulci, curățați1stickunt nesărat, cantonatunt nesărat, cantonat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt rece nesăratunt rece nesărat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista