Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireșe-Cabernet

Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireșe-Cabernet
Venison cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireșe-Cabernet este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jeleu de vin roșu și alb – Cabernet de cireșe și lămâie cu rozmarin Chardonnay, Cherry Rosemary Sare De Mare Foccacia, și Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați șalotele și 2 lingurițe de ulei; aruncați bine. Aranjați șalotele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Frecați vânatul uniform cu 1/2 linguriță de sare și piper de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
VânatVânat
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de vânat; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
6
Scoateți carnea de vânat din tigaie; aranjați deasupra șalotelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Scoateți vânatul și șalotele din tigaie. Păstrați vânatul cald. Tăiați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați șalotă, vin și cireșe; gătiți până când lichidul este redus la 1/2 cană (aproximativ 3 minute), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați bulion și restul de 1/2 linguriță de sare de rozmarin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2 căni (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BulionBulion
SareSare
12
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se ia de pe foc; se amestecă untul și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SucSuc
15
Tăiați vânatul peste cereale în felii subțiri; serviți vânatul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
SosSos
16
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista