Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireșe-Cabernet
Venison cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireșe-Cabernet este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jeleu de vin roșu și alb – Cabernet de cireșe și lămâie cu rozmarin Chardonnay, Cherry Rosemary Sare De Mare Foccacia, și Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați șalotele și 2 lingurițe de ulei; aruncați bine. Aranjați șalotele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Frecați vânatul uniform cu 1/2 linguriță de sare și piper de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Vânat
Condimente Uscate Freca
4
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carne de vânat; gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
6
Scoateți carnea de vânat din tigaie; aranjați deasupra șalotelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
8
Scoateți vânatul și șalotele din tigaie. Păstrați vânatul cald. Tăiați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați șalotă, vin și cireșe; gătiți până când lichidul este redus la 1/2 cană (aproximativ 3 minute), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Ceapă Eșalotă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați bulion și restul de 1/2 linguriță de sare de rozmarin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2 căni (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Bulion
Sare
12
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se ia de pe foc; se amestecă untul și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Suc
15
Tăiați vânatul peste cereale în felii subțiri; serviți vânatul cu sos.