Carne de vită și varză
Nevoie de o curs principal fără gluten? Carnea de vită și varza ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,09 USD pe porție. O porție conține 820 calorii, 51G de proteine, și 51G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați condimente de murat, hrean, piept de vită corned și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Corned Beef ' n ' varză, Carne De Vită Și Varză, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o oală sub presiune de 6 litri.
Acoperiți cu capac și sigilați în siguranță; plasați controlul presiunii peste tubul de aerisire. Gatiti la foc mare pana cand controlul presiunii se balanseaza rapid inainte si inapoi. Reduceți căldura până când rocile de control al presiunii ocazional; gatiti 50 de minute.
Scoateți de pe foc, treceți apă rece peste aragaz pentru a reduce presiunea. Scoateți cu grijă capacul.
Îndepărtați carnea de vită; păstrați cald.
Adăugați cartofi și varză la aragaz. Gatiti ca regia anterior 5 minute. Aranjați cartofii și varza în jurul cărnii de vită.
Combinați smântâna și hreanul; serviți cu carne de vită, cartofi și varză.