Carne de vită și varză

Rețeta de carne de vită și varză Corned ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 4 ore și 5 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 420 calorii, 30g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită corned, usturoi, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cea mai bună varză Corned Beef 'n', N. Y. C. Carne de vită și varză Corned, și Carne de vită și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți carnea de vită din pachet, rezervând sucuri și condimente. Tăiați grăsimea din carne de vită; puneți carnea de vită în cuptorul olandez de 4 litri.
Adăugați sucuri și condimente rezervate.
Adăugați suficientă apă rece doar pentru a acoperi carnea de vită.
Adăugați ceapa și usturoiul.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 2 ore 30 minute până la 3 ore 30 minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită în platoul cald; păstrați cald. Grăsime degresată din bulion.
Adăugați varză în bulion.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 15 minute sau până când varza este fragedă.
Se servește cu carne de vită.