Carne de vită și usturoi Scape Stir-fry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și usturoiul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 411 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de soia, bulion de vită, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Usturoi Scape și scoici se amestecă Fry, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită și Broccoli.
Instrucțiuni
Marinați carnea de vită în usturoi, ghimbir, Shao Xing, sos ușor de soia, amidon de porumb și ulei de susan timp de 20 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Se adaugă carnea de vită și se prăjește până se gătește, aproximativ 2-3 minute și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul în aceeași tigaie.
Se adaugă fulgii de usturoi, ghimbir și ardei iute roșu și se sotează până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați scapele de usturoi și castanele de apă și amestecați timp de 1 minut.
Amestecați bulionul de vită, sosul ușor de soia, sosul de stridii și amidonul de porumb într-un castron.
Adăugați amestecul lichid în tigaie, aduceți la fierbere și fierbeți până se îngroașă.
Se adaugă carnea de vită și uleiul de susan și se ia de pe foc.1
Se servește peste orez aburit și se ornează cu ceapa verde.