Carne de vită și tăiței în sos de arahide thailandez
Carnea de vită și tăiței în sosul de arahide thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 665 calorii, 45g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,81 USD pe porție. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării asiatice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, unt de arahide cremos, tăiței soba și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Thai arahide carne de vită și mazăre păstăi peste taitei, Taitei Thailandezi cu sos de arahide, și Taitei Cu Sos De Arahide Thailandeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului.
Se scurge, se transferă într-un castron mare și se acoperă cu folie de aluminiu sau folie de plastic pentru a se încălzi.
Între timp, într-o cratiță medie, bateți ingredientele sosului până se amestecă bine și puneți tigaia la foc mediu. Aduceți la foc mic și lăsați să fiarbă timp de 10 minute.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați ardeiul gras și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând, 2 minute.
Adăugați 1 cană de sos de arahide și fierbeți până când carnea de vită este gătită, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul de carne de vită în tăiței și aruncați pentru a combina, apoi serviți pe farfurii individuale acoperite cu arahide și scallions. Sosul de arahide rămas se va păstra la frigider până la 4 zile sau la congelator până la 3 luni; dezghețați complet la frigider sau cuptor cu microunde timp de aproximativ 3 minute la minim înainte de utilizare.