Carne de vită și tocană de Hominy: Posole

Carne de vită și tocană de Hominy: Posole
Carne de vită și tocană de Hominy: Posole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 346 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se gătește: calos, tripă de vită și tocană de picioare, Carne De Vită Puchero (O Tocană Mexicană Cu Mămăligă Și Legume ) , și Posole (Tomatillo, pui și supă de mămăligă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează Tripa cu sare și piper și adaugă într-un vas mare. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere ușoară. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, îndepărtând orice impurități de pe suprafață
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce Tripa se gătește, acoperiți ardeii iute cu apă într-un vas mic separat și fierbeți până se rehidratează și se înmoaie. Se răcește și se strecoară, rezervând lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Încălziți o lingură de ulei de struguri la foc mediu într-o tigaie (rezervând restul de ulei). Când uleiul începe să strălucească, sotează ceapa și usturoiul până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți de pe foc și transferați ceapa și usturoiul într-un bol mic și rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți tulpinile și semințele din ardei și adăugați-le în castron cu ceapa. Folosind lichidul de gătit după cum este necesar (rezervând restul lichidului de gătit), amestecați într-o pastă cu ceapa și usturoiul. Folosind aceeași tigaie încălziți lingura rezervată de ulei de struguri la foc mediu-mare și prăjiți pasta timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până este nevoie.
7
Pregătiți mămăliga conform instrucțiunilor de pe ambalaj, utilizând lichidul de gătit chile rămas ca parte a lichidului de gătit pentru mămăligă. (De obicei, veți avea nevoie de 4 ori mai multă apă decât hominy).
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se amestecă bine pasta de chile cu homina gătită. Se amestecă în oala de tripă, se condimentează cu pudră de chili și se întoarce la foc mic și se lasă să se îngroașe. Puneți în boluri și așezați o cantitate mică de ridichi feliate în centru. Strângeți sucul de lămâie proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pastă De ChiliPastă De Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
HominyHominy
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista