Carne de vită și tocană de Hominy: Posole

Carne de vită și tocană de Hominy: Posole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 346 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, ridichi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde Granita ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cum se gătește: calos, tripă de vită și tocană de picioare, Carne De Vită Puchero (O Tocană Mexicană Cu Mămăligă Și Legume ) , și Posole (Tomatillo, pui și supă de mămăligă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează Tripa cu sare și piper și adaugă într-un vas mare. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere ușoară. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 3 ore, îndepărtând orice impurități de pe suprafață
În timp ce Tripa se gătește, acoperiți ardeii iute cu apă într-un vas mic separat și fierbeți până se rehidratează și se înmoaie. Se răcește și se strecoară, rezervând lichidul de gătit.
Încălziți o lingură de ulei de struguri la foc mediu într-o tigaie (rezervând restul de ulei). Când uleiul începe să strălucească, sotează ceapa și usturoiul până când ceapa devine translucidă.
Scoateți de pe foc și transferați ceapa și usturoiul într-un bol mic și rezervați tigaia.
Scoateți tulpinile și semințele din ardei și adăugați-le în castron cu ceapa. Folosind lichidul de gătit după cum este necesar (rezervând restul lichidului de gătit), amestecați într-o pastă cu ceapa și usturoiul. Folosind aceeași tigaie încălziți lingura rezervată de ulei de struguri la foc mediu-mare și prăjiți pasta timp de câteva minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până este nevoie.
Pregătiți mămăliga conform instrucțiunilor de pe ambalaj, utilizând lichidul de gătit chile rămas ca parte a lichidului de gătit pentru mămăligă. (De obicei, veți avea nevoie de 4 ori mai multă apă decât hominy).
Se amestecă bine pasta de chile cu homina gătită. Se amestecă în oala de tripă, se condimentează cu pudră de chili și se întoarce la foc mic și se lasă să se îngroașe. Puneți în boluri și așezați o cantitate mică de ridichi feliate în centru. Strângeți sucul de lămâie proaspăt.