Carne de vită și sparanghel
Carnea de vită și sparanghelul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 570 calorii, 40g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați semințe de susan. Gatiti, amestecand constant, 1-2 minute sau pana la prajit. Pune deoparte.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Îndepărtați solzii din tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați sparanghelul în diagonală în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
Înveliți tigaia cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând constant, 3 minute sau la gradul dorit de coacere.
Scurgeți carnea de vită și uscați-o cu prosoape de hârtie; ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Înveliți tigaia cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați sparanghel, ciuperci, ardei roșu zdrobit și ceapă verde. Gatiti, amestecand constant, 3-4 minute sau pana cand sparanghelul este crocant-fraged. Întoarceți carnea de vită în tigaie și adăugați sosul teriyaki și gătiți, amestecând constant, încă 1 minut.
Așezați 1/2 cană de orez pe fiecare dintre cele 2 farfurii individuale de servire. Se amestecă uniform amestecul de carne peste orez; se presară cu semințe de susan.