Carne de vită și sparanghel

Carne de vită și sparanghel
Carnea de vită și sparanghelul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 570 calorii, 40g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sosul teriyaki, piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și Broccoli se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați semințe de susan. Gatiti, amestecand constant, 1-2 minute sau pana la prajit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
3
Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Îndepărtați solzii din tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Tăiați sparanghelul în diagonală în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Înveliți tigaia cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând constant, 3 minute sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Scurgeți carnea de vită și uscați-o cu prosoape de hârtie; ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Înveliți tigaia cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați sparanghel, ciuperci, ardei roșu zdrobit și ceapă verde. Gatiti, amestecand constant, 3-4 minute sau pana cand sparanghelul este crocant-fraged. Întoarceți carnea de vită în tigaie și adăugați sosul teriyaki și gătiți, amestecând constant, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Așezați 1/2 cană de orez pe fiecare dintre cele 2 farfurii individuale de servire. Se amestecă uniform amestecul de carne peste orez; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții2
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista