Carne De Vită Și Ravioli Ușor Coapte

Carne De Vită Și Ravioli Ușor Coapte
Carne de vită și Ravioli ușor coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 52 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați patru ravioli de brânză, sos de paste de roșii și busuioc classico, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ravioli Ușor Coapte, Ravioli Ușor Coapte, și Caserolă De Ravioli Ușor La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați carnea și sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați paste și 1/2 cană de brânză mozzarella; Se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Lingură în 2-qt. caserola; se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella rămasă și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Chianti. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Revista