Carne De Vită Și Ravioli Ușor Coapte
Carne de vită și Ravioli ușor coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 52 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 35 și costă 17 cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați patru ravioli de brânză, sos de paste de roșii și busuioc classico, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ravioli Ușor Coapte, Ravioli Ușor Coapte, și Caserolă De Ravioli Ușor La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Combinați carnea și sosul într-un castron mare.
Adăugați paste și 1/2 cană de brânză mozzarella; Se amestecă ușor.
Lingură în 2-qt. caserola; se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella rămasă și parmezanul.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.