Carne de vită și porumb Taco

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită și Taco de porumb. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 538 calorii, 35g de proteine, și 38g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de jalape murat o Nacho, cremă Knudsen, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), Mini salată de Taco de vită mărunțită în cupe crocante de Tortilla de porumb, și Cel mai bun Taco carne vreodată.
Instrucțiuni
Gatiti carnea cu condimente Taco
Se amestecă în tigaie mare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând porumb la carnea rumenită împreună cu amestecul de condimente și apă.
Între timp, coji de Taco de căldură ca regia pe pachet.
Puneți carnea condimentată în cochilii de taco; se acoperă cu Salsa și ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.